2 июн. 2009 г., 19:58

Шоколадче 

  Поэзия » Другая
1170 0 4

Скъпа, не плачи!

Сълзите избърши!

Всичко лошо забрави!

Тъгата загърби!

Шоколадче си вземи!

Ще те накара да полетиш.

Шоколадчето щастливо,

то винаги е игриво.

Скача, бяга и лудей.

Не знае що е самота.

То приятели безкрайно много има.

И всяка нощ за него е незабравима.

Помага на хората сломени

отново да са засмени!

Скъпа, не плачи!

Шоколадче нося ти!

Вземи...

© Милкана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??