Jun 2, 2009, 7:58 PM

Шоколадче 

  Poetry » Other
1169 0 4

Скъпа, не плачи!

Сълзите избърши!

Всичко лошо забрави!

Тъгата загърби!

Шоколадче си вземи!

Ще те накара да полетиш.

Шоколадчето щастливо,

то винаги е игриво.

Скача, бяга и лудей.

Не знае що е самота.

То приятели безкрайно много има.

И всяка нощ за него е незабравима.

Помага на хората сломени

отново да са засмени!

Скъпа, не плачи!

Шоколадче нося ти!

Вземи...

© Милкана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??