3 jul 2006, 21:16

ШОУМЕН 

  Poesía
668 0 9
             ШОУМЕН

С алчно зиналата паст
и очи в мьгла греховна,
с желание за много власт,
за пари мечта отровна.

С убити черни сетива
и скрит вьв своя страх,
бакал на думи-плетива,
на показ в своя крах.

Той живее вьв реклама,
робот без собствен ден,
платки,чипове и слама
в свят-матрица - шоумен...

© Ивайло Яков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??