3.07.2006 г., 21:16 ч.

ШОУМЕН 

  Поезия
667 0 9
             ШОУМЕН

С алчно зиналата паст
и очи в мьгла греховна,
с желание за много власт,
за пари мечта отровна.

С убити черни сетива
и скрит вьв своя страх,
бакал на думи-плетива,
на показ в своя крах.

Той живее вьв реклама,
робот без собствен ден,
платки,чипове и слама
в свят-матрица - шоумен...

© Ивайло Яков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??