И ето щастието идва
с неуморимите си крила към нас.
Стъпва леко, нежно и нашепва:
ела с мен, ела с мен...
Обърнеш ли към него поглед,
мигът на щастието ще е вече тук.
Защото кратък е животът човешки
и бързо ще те замести някой друг!
Отвори сърцето си сега.
Нима никой няма нужда от това?
И виж как щастието ще заблещука
в очите на вечността.
© Добромира Пейчинова Todos los derechos reservados