Mar 22, 2014, 9:22 PM

Щастие 

  Poetry » Phylosophy
668 1 0

И ето щастието идва

с неуморимите си крила към нас.

Стъпва леко, нежно и нашепва:

ела с мен, ела с мен...

 

Обърнеш ли към него поглед,

мигът на щастието ще е вече тук.

Защото кратък е животът човешки

и бързо ще те замести някой друг!

 

Отвори сърцето си сега.

Нима никой няма нужда от това?

И виж как щастието ще заблещука

в очите на вечността.

© Добромира Пейчинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??