Толкова е красиво, толкова е важно
да се усмихваш е уникално.
Представяш ли си една усмивка
колко краси човек, а една
прегръдка внася цяла пролет.
Когато в мисли аз потъвам,
на лицето усмивката осъждам.
Нещо колкото и да боли
представям си го минавайки.
Розово, розово повтарям
и щастието отстоявам.
Думи не откривам теб да опиша.
Толкова е трудно разбери
знаеш описанието си ти.
Три думи описват цяла красота,
три думи описват цяла нежност,
три думи описват цяло спокойствие.
Време е нали да кажа, че
Жената в розово си ти.
© Салиха Ахмедова Todos los derechos reservados