3 сент. 2021 г., 17:15

Щастие 

  Поэзия » Оды и поэмы, Другая
745 1 3

Толкова е красиво, толкова е важно

да се усмихваш е уникално.

Представяш ли си една усмивка

 колко краси човек, а една

 прегръдка внася цяла пролет.

 

Когато в мисли аз потъвам,

на лицето усмивката осъждам.

Нещо колкото и да боли

представям си го минавайки.

 

Розово, розово повтарям

и щастието отстоявам.

Думи не откривам теб да опиша.

Толкова е трудно разбери

знаеш описанието си ти.

 

Три думи описват цяла красота,

три думи описват цяла нежност,

три думи описват цяло спокойствие.

Време е нали да кажа, че

Жената в розово си ти. 

© Салиха Ахмедова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??