"1998 - 1999
Щастие има..."
- Надпис издълбан
върху раклата
с игла.
...Щастието беше
най-голямата
мечта на детето,
още неразбиращо
света.
\ \ \
Сега му е все-едно,
само дето
му се драйфа
от всичко...
© Йордан Серафимов Todos los derechos reservados