Jul 28, 2007, 12:22 PM

щастие 

  Poetry
625 0 2

"1998 - 1999
Щастие има..."
- Надпис издълбан
върху раклата
с игла.


...Щастието беше
най-голямата
мечта на детето,
още неразбиращо
света.

\ \ \

Сега му е все-едно,
само дето
му се драйфа
от всичко...

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??