1 oct 2007, 9:30

Щастие 

  Poesía
573 0 4
Щастие

Бъди благословен с  вяра и любов роден си ти!
Живей с вяра и щастието, може да те споходи,
но надеждата се скри. Търси го, недей да я забравяш,
надеждата, тя там е в твоето сърце, търси, търси...
с много любов и Нарцис не бъди!
Намериш ли го с приятел верен сподели го.
Бъди Благословен, щастлив си вече ти!

© Дида Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??