Oct 1, 2007, 9:30 AM

Щастие 

  Poetry
574 0 4
Щастие

Бъди благословен с  вяра и любов роден си ти!
Живей с вяра и щастието, може да те споходи,
но надеждата се скри. Търси го, недей да я забравяш,
надеждата, тя там е в твоето сърце, търси, търси...
с много любов и Нарцис не бъди!
Намериш ли го с приятел верен сподели го.
Бъди Благословен, щастлив си вече ти!

© Дида Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??