7 feb 2008, 21:07

Щастие 

  Poesía » De amor
607 0 4

Щастие

"Човек не може да понася щастието.
Копнежът за щастие му е достатъчен."
                                                   (Ал. Геров)

Да съм щастлив със теб, не мога.
Да заспивам с теб, не съм мечтал.
И единствено със мъка, със тревога,
от пясъци извайвал съм кристал.

Теб щастлива да направя,
знам, не съм способен,
себе си отново да забравя
в живота светъл, чист, задгробен.

Достатъчно е сигурен да съм,
че желая щастието твое.
Па макар безцелно пак навън
да се разхожда страданието мое.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??