28 abr 2013, 10:50

Щастие е ... 

  Poesía » Del paisaje
1184 0 3

Щастие е 

да се разхождам

по - трева сред дървета

с цветовете и нюансите им, 

с които са украсени.

Да има вятър,

светлината - топлината на слънцето.

Да създават птиците

 музика съвършена, 

правейки компания 

на тишината и въздуха чист.

Да ми ухае на нов живот,

младост,

вечност.

И да отпътувам в спомените си 

при различните и смислени ми 

изживявания с хора, животни, деца

и моите усмивки - разсмивания,

които днес са ми гости добри

по - време на златната ми 

разходка днес.

 

                                                                                                      Г.Ф.Т

 

 

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??