Щастие е
да се разхождам
по - трева сред дървета
с цветовете и нюансите им,
с които са украсени.
Да има вятър,
светлината - топлината на слънцето.
Да създават птиците
музика съвършена,
правейки компания
на тишината и въздуха чист.
Да ми ухае на нов живот,
младост,
вечност.
И да отпътувам в спомените си
при различните и смислени ми
изживявания с хора, животни, деца
и моите усмивки - разсмивания,
които днес са ми гости добри
по - време на златната ми
разходка днес.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены