Денят събужда се щастлив,
а заедно и с него аз,
без никакъв велик мотив
и съзерцаваме в захлас
красивия божествен миг,
един след друг, благословен
от Бога чуден и велик,
и любовта се лее в мен.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados