9.08.2024 г., 9:32 ч.

Щастлив летен ден 

  Поезия
124 0 2

Денят събужда се щастлив,

а заедно и с него аз,

без никакъв велик мотив

и съзерцаваме в захлас

 

красивия божествен миг,

един след друг, благословен

от Бога чуден и велик,

и любовта се лее в мен.

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??