31 mar 2007, 12:29

ЩАСТЛИВ ЛИ СИ  

  Poesía
915 0 9
Щастлив ли си със мен, когато
те обгръщам с пролет, нежни цветове?
И мъничкият пристан, сгушен във реката,
прелива от любов? Непознати брегове

душата ми превръщат в тиха песен.
Стихия съм за теб! Една мечта.
Щастлив ли си, забравил всички есени,
оставили в сърцето ти тъга?

До теб съм! Ще бъда нежен миг наслада
и моята любов ще изгрее с пролетта.
Щастлив ли си? Аз зная, че ти трябвам.
Миг съм аз, звезда, изгряла във нощта.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??