Във твоя сън като звезда изгрях
с надежда тиха и неуловима…
Превзех мечтите ти без страх
със нежността на идващата зима.
В очите ти се претворих –
с душа невинна, срамежлива…
Света наново сътворих,
направих болката красива.
В ръцете си събрах лъчисти,
любов и нежност, дива красота.
От цяла шепа с нежни мисли
превърнах те във сбъдната мечта.
© Аура Todos los derechos reservados