27.12.2008 г., 8:41 ч.

Щастлива 

  Поезия » Любовна
731 0 8

Във твоя сън като звезда изгрях

с надежда тиха и неуловима…

Превзех мечтите ти без страх

със нежността на идващата зима.

 

В очите ти се претворих –

с душа невинна, срамежлива…

Света наново сътворих,

направих болката красива.

 

В ръцете си събрах лъчисти,

любов и нежност, дива красота.

От цяла шепа с нежни мисли

превърнах те във сбъдната мечта.

 

 

© Аура Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??