24 feb 2010, 16:03

Щастлива съм... 

  Poesía » De amor
1018 0 0

 За първи път пред мен стоеше ти,

не знаех още, че мъжът си на моите мечти,

в топлия ти поглед сякаш се изгубих  и любовта към другия на мига погубих!

Не бях готова сърцето си да ти даря,

ранено беше то на хиляди места,

но някак бавно, нежно, без да разбера,

накара ме да те обичам, както никой до сега!

И днес, когато си близо до мен,

все още си нежен, както в онзи ден,

щом брачните си клетви разменихме,

живот на нашата любов ний дарихме!

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??