Слънце, Небе и Земя
се сливат в Любов,
когато срещна погледа
ти топъл.
Вали в мен,
когато те боли,
Сияя като Вечерница,
когато ме прегърнеш,
Танцувам като снежинка,
когато чувствам обичта ти.
Щастлива съм,
когато усещам те до мен.
© София Русева Todos los derechos reservados