29 dic 2007, 18:12

Щастливци "проклети" 

  Poesía
645 0 3

Кратък миг,

а сякаш вечност!

Усмихнат лик,

пълен с човечност!

 

Любов с шепи

гребем от морето!

Усмивки леки

сгряват сърцето!

 

Звезди в небето

греят за влюбени!

Сълзи по лицето,

в щастие изгубени!

 

Ръце слети,

в просторен безкрай!

Щастливци "проклети"-

земен рай!

© Зори Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??