Кратък миг,
а сякаш вечност!
Усмихнат лик,
пълен с човечност!
Любов с шепи
гребем от морето!
Усмивки леки
сгряват сърцето!
Звезди в небето
греят за влюбени!
Сълзи по лицето,
в щастие изгубени!
Ръце слети,
в просторен безкрай!
Щастливци "проклети"-
земен рай!
© Зори Всички права запазени