13 feb 2018, 9:56

Щастливец 

  Poesía » Otra
209 0 0

Не искам нищо

друго от живота

И свикнах вече

с цирка и на вота.

 

И скоро тръгвам

аз за друга среща.

Там- горе- има

кой да ме посреща,

 

а тук пък има

кой да ме изпрати

да нося с мене

поздрави на Тати.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??