4 oct 2018, 23:25

Щастливи камъчета 

  Poesía
477 0 0

И пусках в джоба
камъче от всяко място,
на което 
сърцето ми 
в щастлив покой замираше.

 

Но няма да се връщам.

 

А в най-самотния си ден
ще си направя 
супа от щастливи камъчета.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??