Oct 4, 2018, 11:25 PM

Щастливи камъчета 

  Poetry
478 0 0

И пусках в джоба
камъче от всяко място,
на което 
сърцето ми 
в щастлив покой замираше.

 

Но няма да се връщам.

 

А в най-самотния си ден
ще си направя 
супа от щастливи камъчета.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??