би трябвало да сме щастливи
след такава нощ
щастливо-уморени
по подкръжените очи
би следвало
да видим ласките все още
как издуват вените ни
и от болящите изгаряния
на плътта
да сме затоплени
и по разхвърляното
ни легло
да изоставим
всички спомени
и нека времето не съществува
ще те намеря ли пак тук
ако се върна утре друга
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados
Хубаво е.