2.03.2020 г., 8:42 ч.

Щастливо кафе 

  Поезия » Любовна
376 0 1

би трябвало да сме щастливи

след такава нощ

щастливо-уморени

по подкръжените очи

би следвало

да видим ласките все още

как издуват вените ни

и от болящите изгаряния

на плътта

да сме затоплени

и по разхвърляното

ни легло

да изоставим

всички спомени

и нека времето не съществува

 

ще те намеря ли пак тук

ако се върна утре друга

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако ние сме други, не виждаме ли различно и останалите? Защо да очакваме да намерим същите хора?
    Хубаво е.
Предложения
: ??:??