4 jul 2009, 12:47

Щастливо предчувствие 

  Poesía » De amor
851 0 16

Да те обичам ме орисаха звездите.

Когато от небето влюбен дъжд

в очите ми най-нежно заваля.

Да ме обичаш те орисаха лъчите,

когато, с мойто име,

слънцето за тебе заблестя.

Като предчувствие те събирам

от капките в косите си.

Отпивам бездиханно,

всяка изплакана по тебе сълза.

И в шепи ти дарявам любовта си,

да ме имаш щом се съмне

в изкласилите жита.

От златните зърна,

родена е съдбата ни.

Да се жадуваме

във всеки следващ ден.

И щом дочуем гълъбова песен,

от радост да сияе

живот със вяра окрилен.

Че със любов такава се живее.

В прегръдката ни щом се ражда

по-красив света.

И в танца на сърцата да се слее,

лъчистата дъга в щастливия ни ден.

Обичам те!

Обичай ме и ти!

И нека сме честити.

С ръце преплетени докрай

живота си да извървим.

И нека във всяка крачка

се ражда светлината,

даряваща усмивки от теб и мен

на всички по земята.

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??