30 nov 2010, 22:18

Ще... 

  Poesía » De amor
516 0 7

Дъждовен ще бъде денят, непременно
по паважа ще лепнат жълти листа,
нощта ще е тиха, дори задушевна,
пред камината сгушена в теб ще стоя.
Ще светят в очите ни безброй фойерверки,
дъждът ще ни скрие от големия град.
Ще ми разказваш дълго стари поверия,
ще виждам в очите ти целия свят.
Ветровита ще бъде нощта, непременно,
листата по пътя ще танцуват гавот,
а ние, два листа, притихнали сънено,
ще извайваме обич, ще твориме живот.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??