ще любя
формите ти
ще окичвам косата ти
със слънчогледи
и момина сълза
и ти ще ги махаш
защото развалят
прическата ти
ще ми се караш
задето те обичам
задето съм дразнител
задето съм твой
ще ме пъдиш
ще ми свириш
на пиано
ще четем
шекспир
и слушаме
чайковски
ще те прегръщам
през кръста
ще драскаш
ръцете ми
ще плачеш
и стенеш
ще достигнеш
небесата
и ако ти посветя поеми
ще ги скриеш
в пазвата си
в шепите си
в ключиците си
в косата си
ще ме обичаш
обещавам ти
© Любослава Пиринкова Todos los derechos reservados