11 июн. 2016 г., 19:53  

Ще... 

  Поэзия » Любовная, Другая
630 0 8

ще любя
формите ти
ще окичвам косата ти
със слънчогледи
и момина сълза
и ти ще ги махаш
защото развалят 
прическата ти

 


ще ми се караш
задето те обичам
задето съм дразнител
задето съм твой

 


ще ме пъдиш
ще ми свириш 
на пиано
ще четем

шекспир 
и слушаме

чайковски 

 


ще те прегръщам
през кръста
ще драскаш 
ръцете ми
ще плачеш 
и стенеш
ще достигнеш
небесата

 


и ако ти посветя поеми
ще ги скриеш
в пазвата си
в шепите си
в ключиците си
в косата си

 


ще ме обичаш
обещавам ти

© Любослава Пиринкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??