9 ene 2008, 18:56

Ще 

  Poesía » De amor
1295 1 38
Ще те срещна след време във спомена,

просълзяващ отново в очите ми.

Ще си мой, ще съм твоя... в отронена

оправдана минута след дните ни.

Ще събудим заспалото щастие

със усмихнати късове минало.

Без значение колко сме давали,

или колко до болка е взимано.

Ще танцувам със теб в тези сънища,

ще притисна сърцето си в твоето.

Ще крещя, че си мой до засищане.

Ще се боря със нокти за своето.

Ще те имам сега, после късно е.

Любовта ти на глътки ще пия.

Ще събличам безброй пъти тялото,

във екстаз срещулунно ще вия.

Тихо, тихо ще дебна въздишките.

Всеки звук ще ценя талисманно.

Под клепачите тежки, замислени,

ще приспя съвеста си... измамно.

Ще се будим с целувки тиктакащи.

Мълчаливо ще гоним забравата.

Във секундите, трепетно чакащи,

ще си бъдем достатъчни... Двамата.

 

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??