10 ene 2024, 14:56

Ще бъда Душа 

  Poesía » De amor
331 2 6

Ще ти подаря тишина. 
Да можеш да ме чуеш. 
Ще ти дам светеща следа.
Да можеш да ме видиш. 

 

Ще стана цялата душа, 
да ти сгрявам дните.
Ще бъда ключ от врата, 
водеща към мечтите... 

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??