Jan 10, 2024, 2:56 PM

Ще бъда Душа 

  Poetry » Love
325 2 6

Ще ти подаря тишина. 
Да можеш да ме чуеш. 
Ще ти дам светеща следа.
Да можеш да ме видиш. 

 

Ще стана цялата душа, 
да ти сгрявам дните.
Ще бъда ключ от врата, 
водеща към мечтите... 

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??