10.01.2024 г., 14:56 ч.

Ще бъда Душа 

  Поезия » Любовна
319 2 6

Ще ти подаря тишина. 
Да можеш да ме чуеш. 
Ще ти дам светеща следа.
Да можеш да ме видиш. 

 

Ще стана цялата душа, 
да ти сгрявам дните.
Ще бъда ключ от врата, 
водеща към мечтите... 

© Людмила Данова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

20 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??