7 oct 2017, 0:01

Ще бъда есен... 

  Poesía » De amor
999 9 10


Отиде си септември. Още топъл.
Октомври ни прегърна със мъгла.
И тази есен, тъжна като вопъл
в очите ни внезапно заваля.
Настана студ. Така ми се прегръща.
Да топля теб, от лятото събрал
горещите ми страсти. Ти ги връщаш.
С една целувка мога да съм цял.
Ще бъда нежен. Галя като полъх.
По шията. Ръцете. По гърба.
Ти винаги ще искаш да си гола
и влажна между двете си бедра.
А тази жега от несбъдната камина
така ме сгрява в този хлад.
По устните ще имаш капки вино
а аз ще се напивам само с тях.
И нека да вали, да бъде дъжд.
Сълзите не болят ако сме двама.
В една Жена, аз – влюбен мъж
ще бъда есен... Щом те нямам...

 

Danny Diester
01.10.2017

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??