4 ene 2017, 23:42

Ще бъда крепост 

  Poesía » Otra
575 0 2

Окована в грях,

душата ми се моли

през сълзи...

А отвън, ти

разбиваш крехкостта ù

с камъни...

Окована в болка,

душата ми се моли

в нощите на самота,

а отвън камъните съградиха

крепостта ù...

 

автор: Моника Стойчева

дата: 04/01/2017г.

 

 

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??