Окована в грях,
душата ми се моли
през сълзи...
А отвън, ти
разбиваш крехкостта ù
с камъни...
Окована в болка,
душата ми се моли
в нощите на самота,
а отвън камъните съградиха
крепостта ù...
автор: Моника Стойчева
дата: 04/01/2017г.
© Моника Стойчева All rights reserved.