23 oct 2008, 17:43

Ще бъда пепел от рози 

  Poesía » De amor
594 0 4

              Лудост ли е това да те гледам втренчено така?

              Или е онова чувство, което не мога да спра?

              Твоето тяло е като дреха, с която искам да се облека...

              А очите ти са прозорците, през които мога да видя себе си...

              Но не искам, защото няма да съм онзи, който искам да бъда!

              Няма да съм огъня в жеравата, а ще съм пепел от рози...

              От розите не остана и следа, но ароматът е в сърцето ми.

              Толкова много нежност се пропиля, за да е любовта.

              Оказа се, че си една илюзия в моята глава...

              И поглеждайки назад, виждам сянката на времето отлетяло...

              Оставило е златни следи пред мен, за да те открия някой ден!

              Денят, в който ще се слеем в едно... завинаги във Вечността.

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Боже...колко е чувствено и красиво...с обич, Бен Ар.
  • Благодаря ви
  • "Няма да съм огъня в жеравата, а ще съм пепел от рози..."

    Толкова любов има в сърцето ти...
  • "Твоето тяло е като дреха, с която искам да се облека..."
    а твоето тяло си облякъл с красива надежда!
Propuestas
: ??:??