29 oct 2008, 17:59

Ще бъда с теб до края 

  Poesía » De amor
873 0 6

Един до друг сме в тъмнината

и ти ме гледаш възмутен.

Съмнения раздират ти душата

и знам, не вярваш вече в мен.

 

Обичам те! Нима не чувстваш?

За мен си вечно само ти!

Не вярваш значи, а предчувстваш,

че в друг съм влюбена, уви.

 

Какво да сторя да повярваш?

С целувки да те укротя?

Или пък с думи тъй горещи

сърцето ти да убедя?

 

Студена съм била, така ли?

И в мислите си тъй далече,

и дистанцирана, и казваш,

че аз не те обичам вече?

 

Не е така, сладурче мое,

обичам те,  така да знаеш!

Сърцето ми е още твое

и вечно в него ще останеш.

 

Обичам те с любов гореща,

тъй нежна, чувствена и силна,

е, не като при първа среща,

но знай, към теб не съм изстинала.

 

Улегнах с теб и вече зная,

че ти си вече част от мен

и аз ще бъда с теб до края,

до сетен дъх, до сетен ден.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??