5 feb 2010, 9:34

Ще бъда в теб 

  Poesía » De amor
1133 0 7

Ще бъда в теб като искрица,
опожаряваща и страстна,
ще бъда в тебе като птица,
все търсеща и неподвластна.

Ще бъда в теб като дъгата,
изгряваща след дъжд във мрака,
ще бъда огънят, водата,
които дълго ти си чакал.

Ще бъда светъл лъч в деня ти,
това го мога и умея,
щом имам днес от любовта ти,
ще продължавам да живея.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??