5 февр. 2010 г., 09:34

Ще бъда в теб 

  Поэзия » Любовная
1112 0 7

Ще бъда в теб като искрица,
опожаряваща и страстна,
ще бъда в тебе като птица,
все търсеща и неподвластна.

Ще бъда в теб като дъгата,
изгряваща след дъжд във мрака,
ще бъда огънят, водата,
които дълго ти си чакал.

Ще бъда светъл лъч в деня ти,
това го мога и умея,
щом имам днес от любовта ти,
ще продължавам да живея.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??