9 oct 2007, 9:54

ЩЕ БЪДЕМ ЛИ С ТЕБ ПАК ПРЕЗ МАЙ 

  Poesía
1511 0 15
Ще бъдем ли стеб пак през май,
направили живи мечтите красиви?
Ще усещам ли още любовта ти докрай,
в ръцете ти нежни, в очите искриви?

Ще ми покажеш ли пак светулка в нощта,
сгушил се близо до моето тяло?
Ще се събудим ли заедно чак сутринта,
завити под звездно одеало?

Ще гледаме ли как се разбива вълна,
подета от морския повей,
ще ме целуваш ли нежно, най-нежно в нощта,
или ще бъдеш за мен най-красивия спомен?

© Пламена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??