Обичам твоите стъпки
обичам твоя глас.
Полазват ме страстни тръпки
и изпадам в захлас.
Защото чувам шепота на твоя нежен глас.
Когато край мен преминаваш, когато
ми кажеш ,,Здравей''.
И диря ухнна оставяш
и обич в дума ми се лей.
Ще чакам и утрото тука,
да видя пак твойто лице,
докато любовта ми прилее
да съм в твойте ръце и твоето сърце.
© Ели Гочева Todos los derechos reservados