13 янв. 2021 г., 00:29

Ще чакам... 

  Поэзия » Любовная
642 0 0

 

Обичам твоите стъпки
обичам твоя глас. 
Полазват ме страстни тръпки

и изпадам в захлас.
Защото чувам шепота на твоя нежен глас.
Когато край мен преминаваш, когато

ми кажеш ,,Здравей''.
И диря ухнна оставяш
и обич в дума ми се лей.
Ще чакам и утрото тука, 

да видя пак твойто лице,

докато любовта ми прилее

да съм в твойте ръце и твоето сърце.

© Ели Гочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??