7 ene 2015, 0:24

Ще дойда като тихи капки дъжд 

  Poesía » De amor
968 1 2

Ще дойда като тихи капки дъжд,

на облаче вълшебно ще приличам,

с очи на странник и на влюбен мъж,

поройно ще залея те с "обичам".


В прозореца от нежност ще струя,

косите ти със дъх ще нарисувам,

минутите щастливи ще броя

и ще валя, ще плискам, ще палувам.


А ти - прекраснице, във късен час

мечтано ще въздишаш с устни чудни

и приказка ще сътвориш за нас,

звездица моя, и аз - дъждът, по тебе луднал.


Ще дойда като тихи капки дъжд -

далечен, топъл и проливен,

с очи на странник и на влюбен мъж,

копнял за теб, намерил те по име.


С любовната си мокрота ще те орисам,

дошъл с едничка мисъл само да те видя,

в стъклата, с капки, името ти ще напиша,

от обич ще валя и после ще си ида.





© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??