Ще дойда в мравешки обувки...
Ще те погледна със очи на океан...
Ще бъда бриз в горещите целувки...
Във тъжните ти мисли огнен плам...
Ще си забравя всички обещания...
Ще ти открия нови светове...
Намигнала и твоите терзания
в небето вятърът ще отнесе...
Ще разплета косите на морето,
във пухкавата пяна ще те скрия
и ще възкръсне в теб момчето,
което времето е заличило...
© Валентина Лозова Todos los derechos reservados
Силвия,
Илко,
Жанет,
Сиси,
благодаря за вниманието към моя стих!