1 oct 2010, 19:57

Ще дойде дъждът 

  Poesía » Filosófica
575 0 2

 

 

Ще дойде дъждът.

Ще измие

въздишките.

Странни,

новородни лъчи

ще проблясват

в откритите рани...

И ще търсят кръвта -

от самото

бездънно

начало...

Там, където

си сам

и където

всичко е спряло...

И ще тръгна

оттам -

от на първата капка

следата...

И ще зная защо

се отваря

и хлопва

вратата...

И тогаз ще приема

своята тленност

без злоба...

Ще съм истинска

винаги.

Вечна да бъда -

не мога...!!!

 

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??